Άκρως επιτυχημένη θεωρείται η φετινή διοργάνωση του Συνεδρίου Hotel Tech, που πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Ο όμιλος Euroaxes συμμετείχε ως Diamond χορηγός και παρουσίασε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το πιο καινοτόμο προϊόν της ξενοδοχειακής αγοράς, το iLUMIO. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, με πλατφόρμα για την τηλεόραση, εφαρμογή για mobile συσκευές, ψηφιακή σήμανση, καθώς και ειδική πλατφόρμα για τη διαχείριση αυτοματισμών. Με δυνατότητες δημιουργίας εξατομικευμένων marketing campaigns, συλλογή δεδομένων και υπηρεσία loyalty, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο marketing για τον ξενοδόχο και ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που προσομοίωνε δωμάτιο ξενοδοχείου, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να βιώσουν από κοντά αρκετές από τις δυνατότητες της πλατφόρμας, όπως τη λειτουργία του mobile check in και το άνοιγμα της πόρτας με ψηφιακό κλειδί, τη διαχείριση του φωτισμού και των συστημάτων σκίασης μέσω tablet ή της mobile συσκευής τους. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του iLUMIO είναι φυσικά η δυνατότητα διασύνδεσης με τα συστήματα PMS και BMS του ξενοδοχείου, παρέχοντας αποδοτικότερη και απρόσκοπτη διαχείριση της επιχείρησης, με ένα μόνο σύστημα.

Παράλληλα, εκπροσωπώντας το Euroaxes Group, o κύριος Διονύσης Μαντέλης, Executive Consultant και Partner του ομίλου, παρουσίασε σε ομιλία του, τους λόγους που καθιστούν σημαντικές τις επενδύσεις τεχνολογίας στο χώρο του τουρισμού και ειδικότερα την έννοια του Smart Hotel, το νέο trend που ήρθε για να μείνει!

Μέσα από το ολοκληρωμένο portfolio υπηρεσιών και προϊόντων, το Euroaxes Group προσφέρει συνολικές λύσεις για κάθε τεχνολογική ανάγκη του ξενοδόχου, από την πρόσβαση και τη διανομή του internet μέχρι τα πιο προηγμένα και καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα όπως το iLUMIO.