Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Blue Dolphin στην Χαλκιδική επέλεξε τις ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και τηλεοράσεων της LG προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον για διακοπές. Το Blue Dolphin Hotel στη Χαλκιδική είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και σχεδιασμού, το οποίο ξεχωρίζει για το επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού με εξωτερικές μονάδες VRF LG Multi V 5 και εσωτερικές μονάδες κλιματισμού τύπου αεραγωγών χαμηλής στατικής πίεσης. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG, προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, αλλά και σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, ενώ φέρουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον έγκυρο οργανισμό Eurovent.

Επιπλέον, η LG εξόπλισε τα δωμάτια του ξενοδοχείου με 154 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις 32 ιντσών. Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS και μία πληθώρα εξειδικευμένων ξενοδοχειακών λειτουργιών (π.χ. δυνατότητα προσωποποιημένων μηνυμάτων ή διαμόρφωση λίστας καναλιών) που αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών και επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη διαχείριση από τους ξενοδόχους, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά των LG συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού, όπως το Dual Sensing Control και η επίστρωση Gold Fin, και των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, καθώς και οι προηγούμενες συνεργασίες του τμήματος Business Solutions και του ξενοδοχείου Blue Dolphin έπαιξαν καίριο ρόλο στην επιλογή των συγκεκριμένων λύσεων με σκοπό τη δημιουργία μίας άνετης και ευχάριστης διαμονής στο ξενοδοχείο.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με το ξενοδοχείο Blue Dolphin. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γιατί η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχείου αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του εξειδικευμένου τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών συστημάτων της LG αποτελούν αξιόπιστη επιλογή στον τουριστικό κλάδο».

Ο κ. Ανδρέας Χατζηιωακιμίδης, Hotel Manager του Blue Dolphin Hotel δήλωσε σχετικά: «Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και οι παροχές του ξενοδοχείου μας συμπληρώνονται άψογα με τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού αποδεικνύεται η κατάλληλη επιλογή για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχεται σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.