13:00 – 15:00 | Αίθουσα «ATHENA»

DIGIHOTEL: Digital Transformation in Hotel Sector

Ο ξενοδοχειακός κλάδος, έχει απόλυτη ανάγκη τις τεχνολογικές εφαρμογές για την εύρυθμη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του, τη διατήρηση του επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών του, και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Ο «ψηφιακός μετασχηματισμός» του ξενοδοχειακού κλάδου, συντελεί στη διεύρυνση προς νέες αγορές και στην προσέλκυση πελατών από το εξωτερικό. Πάντα υπό την προϋπόθεση της επιλογής των κατάλληλων τεχνολογικών λύσεων, που να ανταποκρίνονται σε ένα ολοκληρωμένο business plan, και σε σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις εξειδικευμένες ανάγκες και στις στοχεύσεις κάθε επιχείρησης.

Για την ξενοδοχειακή αγορά, να συμβαδίζει διαρκώς με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και να μπορεί να προσαρμόζεται άμεσα στις τάσεις, επαγγελματικές ή καταναλωτικές, του τομέα Τουρισμού και Ταξιδιών, είναι βασική προϋπόθεση για τη διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση της κομβικής θέσης της στην οικονομία. Επιπρόσθετα, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει ένα ξενοδοχείο να προσφέρει μία πιο εμπλουτισμένη εμπειρία υπηρεσιών στους πελάτες του, και να διαφοροποιείται έναντι του ανταγωνισμού.

Η τεχνολογική επανάσταση επιφέρει και την επανάσταση στο τουρισμό, μετουσιώνοντας σε πράξη το «Έξυπνο Ξενοδοχείο». Στην ψηφιακή εποχή, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και δυνατότητες που ωθούν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να εξερευνήσουν νέες αγορές, να προσεγγίσουν νέες πελατειακές ομάδες και να στοχεύσουν μακρύτερα και ψηλότερα.

 Τίνα Μιχαηλίδου, Strategy Communication & Digital Marketing Director, HotelBrain
“Στρατηγική Επικοινωνίας για Ξενοδοχεία”

 Σωτήρης Πανταζής, Growth & Data Engineer, GrowthRocks
“How to increase bookings using Online Advertising”

 Αποστόλης Μέγγουλης, Head of content , Viral Loops & Co-founder, Growth Hacking University
Εισαγωγή στο Growth Hacking και τις εφαρμογές του”

 Κώστας Φλώκος, Owner / Director, Upcom
“Current Digital Transformation Trends in Hotels”