Η εταιρεία Ξενικάκης, κεντρικός διανομέας των προϊόντων κλιματισμού της Daikin, ανέλαβε τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens στην περιοχή του Κεραμεικού. Η Daikin συνεxίζει την πολυετή συνεργασία της με την Ξενικάκης που μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπιστοσύνης, προσφέροντας μοναδικές λύσεις κλιματισμού σε μία από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Wyndham Grand Athens μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των επισκεπτών, είτε αφορούν επαγγελματικό ταξίδι είτε ταξίδι αναψυχής και διαθέτει 14 multi-functional χώρους για φιλοξενία συνεδρίων, εκδηλώσεων και επαγγελματικών συναντήσεων. Το Development, Consulting & Management του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η ZEUS INTERNATIONAL.

Daikin_Wyndham Grand Athens (1)

Ο εξοπλισμός του ξενοδοχείου περιλαμβάνει τα καινοτόμα και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της Daikin, ιδανικά για ξενοδοχειακές μονάδες. Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν 42 εξωτερικές μονάδες VRV, 390 εσωτερικές μονάδες κρυφού τύπου, ευφυείς ελεγκτές και 2 μονάδες ZEAS επαγγελματικής ψύξης οι οποίες συνδέθηκαν με θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης. Το κεντρικό σύστημα VRV προσφέρει την υψηλότερη εποχιακή απόδοση και ταυτόχρονα αυξημένη αξιοπιστία χάρη στην πολυετή εμπειρία της Daikin. Οι εσωτερικές μονάδες κρυφού τύπου είναι η ιδανική επιλογή για τα δωμάτια καθώς είναι αθόρυβες, οι ευφυείς ελεγκτές τους παρέχουν άμεση ανταπόκριση και έλεγχο φιλικό προς το χρήστη ενώ ο άρτιος σχεδιασμός τους ελαχιστοποιεί την οπτική όχληση. Οι εξωτερικές μονάδες συνδυάζουν την τεχνολογία inverter μαζί με την καινοτομία της μεταβλητής θερμοκρασίας εξάτμισης που προσαρμόζει συνεχώς τη λειτουργία του συστήματος ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία για την υψηλότερη εποχιακή απόδοση και απόλυτη άνεση. Οι μονάδες Zeas αποτελούν μια πλήρη σειρά συμπυκνωτικών μονάδων επαγγελματικής ψύξης βασισμένη στην τεχνολογία Daikin VRV, με σημαντικότερα πλεονεκτήματα τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση με χρήση inverter και economizer, το μειωμένο κόστος εγκατάστασης, τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τη χαμηλή στάθμη θορύβου και την ευελιξία τοποθέτησης κατά την οποία δεν απαιτείται μηχανοστάσιο. Συνολικά, το σύστημα VRV εξασφαλίζει ευχάριστη ατμόσφαιρα χωρίς κρύα ρεύματα αέρα για τους επισκέπτες και το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος για τους ξενοδόχους.

Daikin_Wyndham Grand Athens (2)

Η πρωτοπόρος βιομηχανία κλιματιστικών Daikin, με ισχυρή παρουσία πάνω από 90 χρόνια στην αγορά, διαθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις ξενοδοχειακές μονάδες. Ως κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως, συνδυάζει τη διευρυμένη εμπειρία της στην τεχνική καινοτομία με την άμεση ανταπόκριση στην εξυπηρέτηση των πελατών συμβάλλοντας κατά αυτό τον τρόπο στην επίτευξη των στόχων των επιχειρηματιών για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.