Μπροστά στο φόβο μίας πιθανής κλοπής και της δημιουργίας ανασφάλειας για το ποιος μπορεί να έκανε τι, δημιουργήθηκε η ανάγκη για την κατασκευή ενός χρηματοκιβωτίου νέας τεχνολογίας, με σύστημα καταγραφής κινήσεων χρήστη, για τα χρηματοκιβώτια ξενοδοχείου δωματίου.

Με το νέο σύστημα, ο επισκέπτης του ξενοδοχείου, μπορεί να εισάγει τον κωδικό επιλογής του αυτομάτως χωρίς να απαιτείται ο προηγούμενος κωδικός χρήστη.
Ταυτόχρονα όμως, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια, καθώς με την νέα αυτή δυνατότητα, μπορεί να ξέρει ποιος κωδικός χρήστη, με ποιον τρόπο και ποια χρονική στιγμή ανοίχτηκε ένα χρηματοκιβώτιο καθώς γίνεται καταγραφή των τελευταίων 120 – 315 κινήσεων.

Αντίστοιχα, με το νέο σύστημα, μπορούν να αναβαθμιστούν και τα κεντρικά χρηματοκιβώτια της επιχείρησης με αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας μηχανικής ή ηλεκτρονικής κλειδαριάς με μία νέας τεχνολογίας.
Τα χρηματοκιβώτια επιχείρισης, παρέχουν την δυνατότητα 9 – 89 χρηστών ανάλογα το μοντέλο, γίνεται η καταγραφή των τελευταίων 100 – 6000 κινήσεων και υπάρχει λογισμικό για παρακολούθηση του συγκεκριμένου χρηματοκιβωτίου αλλά και άλλων απομακρυσμένων ταυτόχρονα.

Μία τέτοια αναβάθμιση, προσφέρει στον επιχειρηματία εκτός από ασφάλεια, χρήματα, αύξηση των πωλήσεων του, αναβάθμιση στα αστέρια ή στα κλειδιά της επιχείρησης και φυσικά κύρος και αξιοπιστιία!

Η ανασφάλεια, ο φόβος και η ανάγκη για την διασφάλιση της περιουσίας κυριαρχεί σήμερα. Με την νέα τεχνολογία στα χρηματοκιβώτια δωματίου ξενοδοχείου και επιχείρησης, αυτά εξαφανίζονται και μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια….όπως κάνουμε και εμείς!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΛΕΩΝ ΕΛΛΑΣ (www.leonhellas.gr)