ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ – ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η Κωτσόβολος, μέλος του Διεθνούς Ομίλου Currys, η μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο, με όραμα μια καλύτερη ζωή για όλους τους ανθρώπους μέσα από την τεχνολογία. Με 94 φυσικά καταστήματα, 19 Business Center σε Ελλάδα και Κύπρο, 2.700 εργαζόμενους, το kotsovolos.gr, το kotsovolos.cy και υπερσύγχρονα τηλεφωνικά κέντρα, η εταιρία προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στους πελάτες της, ένα νέο ολοκληρωμένο κόσμο καινοτόμων υπηρεσιών, προσαρμόζοντας συνεχώς τη λειτουργία της, πάντα προς όφελος των καταναλωτών, ώστε να έχουν αυτό που θέλουν, εύκολα, γρήγορα, απλά και με ασφάλεια. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων πώλησης σε εταιρικούς πελάτες (B2B), η Κωτσόβολος με την ομάδα K2B, τις υποδομές και το ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης, προσφέρει επίσης, υψηλές υπηρεσίες στον τουριστικό κλάδο, όπως η κεντρική διαχείριση περιεχομένου και εγκατάσταση Hotel TVs & Digital Signage, η εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων ελέγχου ποιότητας και καθαρισμού αέρα, ο σχεδιασμός ολοκληρωμένης λύσης μηχανογράφησης και ΙΤ υποστήριξης Kbox, η εγκατάσταση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και υποστήριξη χώρων τηλεδιασκέψεων και συνεδριάσεων, η εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων παραγγελιοληψίας, η εγκατάσταση και διαχείριση ηλεκτρονικών ετικετών προϊόντων, η απομακρυσμένη διαχείριση μουσικής με διασφάλιση χρήσης χωρίς δικαιώματα (royalty-inclusive background music), κ.α.

Το 2021, η Κωτσόβολος συνεργάστηκε με πάνω από 3.000 ξενοδοχεία σε όλη την επικράτεια, Boutique hotels5άστερα και 4άστερα ξενοδοχεία. Ακόμα, έχει αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαίους τουριστικούς ομίλους όπως ο Sani & Ikos Group, Costa Navarino, S Resorts, Atlantica Hotels, Marbella Collection, Mitsis Hotels, Grecotel Hotels & Resorts, H Hotels Collection, Electra Hotels, Brown Hotels, Lindos Hotels, Louis Hotels, Aldemar Hotels, White Olive, Karatzis Group κ.α. 

Σημαντικό μέρος της στρατηγικής της Κωτσόβολος αποτελούν τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Μέσα από προγράμματα όπως «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», η Κωτσόβολος βρίσκεται δίπλα σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις και τους ενδυναμώνει μέσα από την τεχνολογία να ζήσουν μια καλύτερη ζωή. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κωτσόβολος, μπορείτε να επισκεφθείτε το b2b.kotsovolos.gr ή να καλέσετε στην B2B γραμμή: 2102899800.

Contact Info

  • (+30)2102899800, (+357)22459800

  • Μαρίνου Αντύπα 90, Ηράκλειο Αττικής, ΤΚ 14121

  • b2b@kotsovolos.gr

  •  b2b@kotsovolos.cy

  • b2b.kotsovolos.gr