60 λεπτά – 900 ξενοδοχεία – 5 στόχοι:

  • Αύξηση Direct Bookings
  • Μείωση προμηθειών προς τους OTAs
  • Πολλαπλασιασμός των θετικών σχολίων στο Tripadvisor
  • Μεγιστοποίηση τζίρου
  • Αύξηση των repeater guests

Η Zoottle με το πρωτοποριακό WiFi Marketing Tool της σε συνέργεια με το BOOKonlinenow, ένα από τα πλέον εξελιγμένα σύστημα online κρατήσεων, θα παρουσιάσουν μέσα σε μία ώρα πως πάνω από 900 ξενοδοχεία στην Ελλάδα κατάφεραν όλα τα παραπάνω αλλά και ακόμη περισσότερα!

Σας περιμένουμε σε ένα workshop γεμάτο Hints & Tips για το πως μπορείτε να αξιοποιήσετε το WiFi και το Site του ξενοδοχείου σας!

 

Εισηγητές:

FLO1-1-Theodorps KatsimbrasΘεόδωρος Κατσίμπρας, Business Development Director, BookOnlineNow

Γεννήθηκε στην Γερμανία  και σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις και e-commerce στην Ελλάδα.

Με προϋπηρεσία πάνω από 19 χρόνια στον τομέα του τουρισμού , αισθάνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο σαν το σπίτι του. Η ενασχόλησή του σε τομείς όπως F&B,Sales ,Marketing & Concierge στον τουρισμό του έχουν δώσει τα εφόδια να μπορεί να συνδυάσει γνώση με εμπειρία για την επίτευξη υψηλών στόχων. Τα τελευταία 5 χρόνια ως Business Development Director της εταιρίας BookOnlineNow έχει καταφέρει, μαζί με την ομάδα του, την ανάπτυξη της σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως & 3000 ξενοδοχεία και να βοηθήσει στην υλοποίηση καινοτόμων προϊόντων της πλατφόρμας που εγγυώνται στον ξενοδοχειακό κλάδο αύξηση των εσόδων και της ανταγωνιστικότητάς τους στον ολοένα αναπτυσσόμενο διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων.

FLO1-2-Gabriel EfstathiouΓαβριήλ Ευσταθίου, Senior Accounts Manager, Zoottle

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Πειραιά και έκανε MSc στις Νέες Τεχνολογίες Marketing.  Το 2005 ξεκίνησε να εργάζεται στη Διαφήμιση, στο δημιουργικό, με ειδίκευση στο κομμάτι του digital.

Εργάστηκε σε εταιρίες όπως Unexpected, Fuel, Euro RSCG ενώ συνεργάστηκε με πολλές διαφημιστικές εταιρίες ως εξωτερικός συνεργάτης  online marketing & digital advertising . Το 2012 μεταπήδησε σε εταιρίες τεχνολογίας (startups). Εργάζεται στην Zoottle ως Senior Accounts Manager από το 2013.