Τι είναι τα InfoChannels , σε ποιόν απευθύνονται και ποιες είναι οι χρήσεις τους στο ξενοδοχείο? Ποια τα οφέλη? Χρειάζεται να έχω ιδιαιτέρες γνώσεις υπολογιστών? Τελικά, είναι πολύπλοκη η δημιουργία ενός InfoChannel?

Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν στο Workshop.

Επίσης:

Θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί η τεχνολογία και οι απαιτήσεις πίσω από τη δημιουργία και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου InfoChannel.

Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη δημιουργίας ενός InfoChannel , Οθονών Υποδοχής και συστήματος ΙΡ διανομής, διαχείρισης ήχου.

Σε ποιους απευθύνεται

Στους ιδιοκτήτες και στους συνεργάτες των τμημάτων επικοινωνίας, marketing, προώθησης υπηρεσιών, ΙΤ, καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες, συμβούλους τεχνολογίας και επικοινωνίας του ξενοδοχείου σας.

Εισηγητής: Μιχάλης Χατζάκης, Project Engineer και Pre-Sales Executive, Panel TV

ED3-Michalis ChatzakisΟ Μιχάλης Χατζάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σε «Προηγμένα Δίκτυα Υπολογιστών»  από το Glasgow Caledonian University και πτυχίο Μηχανολόγου Αυτοματισμών από το Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Κατά την επαγγελματική του πορεία έχει εργαστεί για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των ξενοδοχείων ως Τεχνικός Σύμβουλος στις προηγμένες τεχνολογίες και στον εξοπλισμό μεγάλων συνεδρίων.