Στη συνεδρία αυτή θα παρουσιάσουμε τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις της Ericsson-LG στον ξενοδοχειακό τομέα. Πιο συγκεκριμένα θα δείξουμε τα μοντέλα τηλεφωνικών συστημάτων και πως αυτά καλύπτουν όλο το εύρος των Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων όχι μόνο στην απλή παραδοσιακή τηλεφωνία, αλλά και στις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες των ενοποιημένων υπηρεσιών επικοινωνίας και των αντίστοιχων εφαρμογών που τα συνοδεύουν.

 

Εισηγητής: Κώστας Μαρμαροκόπος, Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών, Blue Technologies

Ο Κώστας Μαρμαροκόπος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος και Μηχανικός Η/Υ που αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών με ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα Η/Υ.

Ο τομέας των Τηλεπικοινωνιών τον γοήτευε απ’ τις αρχές της καριέρας του.  Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και έχει εμπειρίες από επίπεδο πάροχου μέχρι και τον τελικό καταναλωτή.

Ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους Τηλεφωνίας και Internet στην Ελλάδα, η Hellas OnLine, τον προσέλαβε νωρίς στην καριέρα του ως Μηχανικός τεχνικής υποστήριξης 1ου βαθμού και στη συνέχεια 2ου βαθμού.  Στη συνέχεια εργάστηκε στον επίσημο αντιπρόσωπο της NEC Enterprise στην Ελλάδα,  Ε. Δασκαλάκης ΑΕ, σαν Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών.  Εκεί εξειδικεύτηκε στα μικρομεσαία συστήματα και εφαρμογές της NEC για επιχειρήσεις.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του είναι η συνεργασία του με την Blue Technologies IKE, τον επίσημο αντιπρόσωπο της Ericsson-LG Enterprise για την Ελλάδα όπου ειδικεύεται σε συστήματα VOIP, λύσεις Unified Communications και εφαρμογές τηλεφωνίας.

Ταυτόχρονα με την καριέρα του ως Μηχανικός, απ’ τον Οκτώβριο του 2014 είναι εγγεγραμμένος στο τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου πανεπιστημίου ως υποψήφιος Διδάκτωρ με τίτλο «Δίκτυα αισθητήρων για πρόβλεψη φυσικών καταστροφών»