Στο WorkShop θα παρουσιαστούν τα πρότυπα και οι προδιαγραφές που πρέπει να πληροί ένα σύστημα πυρανίχνευσης ώστε να είναι σύμφωνο με τα Νέα Ευρωπαϊκά Πρότυπα. Θα γίνει επίσης αναλυτική παρουσίαση τι πρέπει να έχει ένα σύστημα πυρανίχνευσης για ξενοδοχείο και  με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέγονται τα συστήματα πυρανίχνευσης. Θα συζητηθούν οι διαθέσιμες τεχνολογίες και οι λύσεις που καλύπτουν αυτές τις απαιτήσεις, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από την υιοθέτηση αυτών των τεχνολογιών.

Επίσης θα παρουσιαστεί τί έχει να προσφέρει στον τομέα αυτό η Γερμανική Τεχνολογία σήμερα.

Τέλος θα γίνει ενημέρωση για τα  συστήματα φωνητικού συναγερμού και πως αυτοί πρέπει να συνεργάζονται με τον υπόλοιπο εξοπλισμό πυρανίχνευσης ώστε να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

Εισηγητές:

Γιάννης Αγοράτσιος, Υπεύθυνος  Πωλήσεων NA1-2-Giannis AgoratsiosCM Security GmbH & CO

Ο κ. Ιωάννης Αγοράτσιος είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι  περισσότερο από 25 χρόνια στο χώρο των πωλήσεων σε συστήματα ασφαλείας. Εδώ και ένα χρόνο είναι υπεύθυνος πωλήσεων στην CM Security GmbH & CO.

 

 
NA1-1-Andreas DiekmannAndreas Diekmann, Διευθύνων Σύμβουλος NSC Sicherheitstechnik GmbH

O κ. Ανδρέας Diekmann είναι συνιδρυτής της NSC Sicherheitstechnik GmbH μια εταιρεία που εδρεύει στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας. Φέρει εμπειρία περισσότερη  από 25 χρόνια στο χώρο της πυρασφάλειας. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της NSC ασχολείται με την ανάπτυξη και την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας ανίχνευσης και συναγερμού πυρκαγιάς.

Ο κ. Ανδρέας Diekmann παρακολουθεί στενά την αγορά της πυρανίχνευσης συμβάλλοντας στις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα αυτό, αφού η NSC πωλεί τα προϊόντα της σε περισσότερες από 35 χώρες.