Hospitality & Education

Hospitality & Education 2017-02-02T17:11:58+00:00
  • Αναδρομή στην πρό τεχνολογικής εξέλιξης εποχή στους χώρους τουριστικών επιχειρήσεων
  • Η χειροκίνητη διοίκηση – κρατήσεις
  • Η εξέλιξη του μαζικού οργανωμένου Τουρισμού από το 1960
  • Η ανάγκη της τεχνολογικής εξέλιξης σε όλο το φάσμα της Τουριστικής βιομηχανίας
  • Ο τουρισμός επιστήμη
  • Η ανάγκη εκπαίδευσης σε όλη την κλίμακα των στελεχών που συγκροτούν τις επιχειρήσεις
  • Η εξέλιξη της εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα
  • Η δημιουργία σχολών Πανεπιστημιακού επιπέδου

 

 

Εισηγητής: Νίκος Μιστριώτης, Αντιπρόεδρος, New York College
ED1-Nikos MistriotisΣΗΜΕΡΑ : Αντιπρόεδρος NEW YORK COLLEGE, Ακαδημαϊκός Διευθυντής Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Τουρισμού
NEW YORK COLLEGE Αθήνα (Πανεπιστήμιο Τουλούζης, Πανεπιστήμιο Ελβετίας)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Ακαδημαϊκός Διευθυντής εκπαιδευτικών προγραμμάτων Τουρισμού IST STUDIES (Πανεπιστήμιο of Hertfordshire-UK), Καθηγητής Τουριστικού Management IEK LE MONDE (Εκπαιδευτικό Κέντρο), Γενικός Διευθυντής
PLAGOS BEACH ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ZAKYNTHOS, THOMAS SHIPPING, KRESTEN PALACE – ΡΟΔΟΣ, COLOSSOS ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΡΟΔΟΣ, SARA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – SWEDEN, SCANDIC ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – SWEDEN, ΒΟΗΘΟΣ Γεν.Διευθυντή F&B Manager
METROPOLOTAN ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ATHENS

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Επαγγελματικό πτυχίο στο Τουρισμό (Μάστερ-Υποτροφία Ε.Ε) , Πτυχίο στον Τουρισμό Ecole Hôtelière de Lausanne (Ελβετία)